Главная  > Творческие встречи в Донецке > Мистецький захід #22поети

Мистецький захід #22поети

Место проведения: Изба-Читальня

Телефон: (095)882-88-50

Дата и время: 22 Января 2014, 18:30

Категория: Творческие встречи

22 січня 1919 року було проголошено акт злуки між УНР та ЗУНР, тим самим проголошено соборну Українську державу від Сяну до Дону.

Сучасна Україна шукає свої орієнтири. Шлях, який може об'єднати не тільки політично, але й культурно.

Ми вважаємо, що одним з таких шляхів є українська література, яка виховувала справжніх патріотів та героїв своєї Батьківщини.

Єднаємо Україну за допомогою віршів.

Мета: показати, що українська поезія здатна бути одним з центрів об'єднання людей навколо великої мети - Соборної України, не лише в політичних кордонах, а Соборної України, в її культурних аспектах.

Суть заходу: читання віршів поетів, які присвяченні Україні, її боротьбі за незалежність. Віршів, які показують прагнення українців бути вільним народом.
Можна читати вірші як видатних українських поетів, так і приходити з власними віршами, якщо вони присвячені темі нашого заходу.

Запрошуємо тих, хто хоче читати поезію, і тих, хто хоче просто її послухати.

Якщо Ви бажаєти бути активним учасником нашого заходу, прошу заповнити форму: https://docs.google.com/forms/d/1bRjzqezau4iypm604iAI..

Можна прочитати два (три) вірші (в залежності від того, скільки буде людей). Якщо це буде Ваша особиста поезія. просимо це зазанчити у формі.

Планується скайп-зв'язок з організаторами аналагічного мистецького заходу в Івано-Франківську: http://vk.com/22poetu.

Комментарии

Ваше имя: Ваш комментарий:
Введите цифры: